Read other TriBlogs
Her kan i flge en Elitesvmmer, Gymnasieelev og teenagers trning, tanker og hverdag.

Sol, varme og ondt i benene

Bakkegardby BakkegardAug 8th 2012
Puha! så er ferien snart slut, og jeg vender snart snuden hjem mod kolde Danmark. På Gran Canaria begyndte jeg min AEC træning, med nogle fornuftige paces, men så gik det galt. en overbelastning i skinnebenet, eller bedre kendt som skinnebens betændelse ramte mig. så jeg brugte den sidste uge på dryland træning og skades forebyggende træning. vejret på Gran Canaria var dog helt i top. De sidste 3 dage på GC blev dog lidt lange, da jeg begyndte at savne svømmetræning. At se OL hjalp ikke på det! Der er ikke noget bedre for motivationen end OL!
så gik turen til Männedorf, Schweiz. Vejret skulle lige bruge nogle dage på at blive godt, men da solen endelig kom frem, blev det helt fantastisk. Jeg er lige begyndt med løbetræning igen, prøver at holde igen så jeg ikke bliver mere skadet. Nu glæder jeg mig til at komme tilbage til svømmetræning, og komme igang med noget seriøst løb! Sæson 2012-13 bliver for vild!
LIVESTRONG!
Sol, varme og ondt i benene
sarahleonardby member: sarahleonard, Aug 24th 2012 09:07
Wow lyder som om du har besgt to store steder at trne. Skam, at du tog den skade, men lyder som du fik tingene tilbage p sporet ret hurtigt selv. Yep OL gjort os alle fler dobbelt motiveret var fantastisk!
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs