Read other TriBlogs
Her kan i flge en Elitesvmmer, Gymnasieelev og teenagers trning, tanker og hverdag.

Start på Sommertræning

Bakkegardby BakkegardJul 16th 2012
Så blev det endelig sommerferie. I sidste uge sluttede svømmesæsonen med DM-Lang, så nu er det tid til alternativ træning. jeg købte mig kort før DM, et Garmin GPS ur, FR 310 XT, som jeg skal lære at godt at kende, sammen med programmet her.
I dag løb jeg første test tur med uret. Der var en Cooper test, som jeg skal bruge til at angive tid/Km for min træning. Det blev til 3,33 Km, 300 meter bedre end for 6 måneder siden, så det går frem af. Det bliver dejligt at komme i gang med den hårde træning frem mod Blovstrød Triathlon den 16. September.
Den 18. August tager jeg til Gran Canaria på ferie, så det bliver til varmetræning og afslapning ved poolen. det bliver skønt at komme væk fra Danmark. Efter Gran Canaria smutter jeg 12 dage til Schweiz, hvor min far bor. Her skulle det gerne blive til en masse bakketræning og cykeltræning samt afslapning med familien. Schweiz er et fantastisk sted, klart et af de fedeste steder jeg har været, så det bliver fedt at komme der ned.

Her på bloggen vil i kunne følge min Træning i ferien.

Peace Out
Daniel Bækkegård
sarahleonardby member: sarahleonard, Jul 16th 2012 18:48
Hej Daniel,
Godt blog! Jeg taler ikke dansk, s jeg har oversat det til Google translate, hber jeg det virker! Har du vret i Danmark et par gange, senest sidste r til Challenge Copenhagen race. I (kun) lb maraton benet, men sttten var stor. Nyd solen p Gran Canaria kunne vi helt sikkert gre med nogle solskin her ogs!
sarah
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs