Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Laatste echte trainingsweek YES YES YES

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtAug 9th 2015
We zijn er! Tapering kan beginnen.
Nog 2 weken en de wedstrijd van het jaar begint.

Deze week kreeg ik de opdracht van mijn vrouw dat ik een nieuwe wetsuit moest kopen. Ik zag er namelijk uit dat ik met de haaien had gevochten. Dat moet je mij geen 2 keer zeggen. Hop naar de triatlonshop in Merelbeke -40% check. Woensdag eens kot opentrekken en kijken hoe zo een nieuwe betere (duurdere ) wetsuit aanvoelt. Vermits ik op 32 min aan de overkant van Hazenwinkel stond (+_2,1 km) ben ik blij met mijn nieuwe aankoop. Ook al denk ik dat vooral mijn zwemconditie goed zit.
Het was de week van de nieuwe aankopen. Vanaf nu zie ik er niet meer uit als een amateur dankzij mijn nieuwe wielen. Heb er ongeveer 2 jaar overgedaan maar nu moest het er van komen. Mijn basissetje van mavic van 167 euro was echt wel te basis geworden. Mijn nieuwe wielen (de goedkoopste van SWS) zien er niet alleen stoer uit maar nu weet ik wat men bedoeld met goed bollen. Dat "bolt" inderdaad goed en nu weer een reden om verplicht een km/h sneller te fietsen.
Naast de week van de aankopen was het ook de week van de kwaaltjes.
Mijn rechterknie is waarschijnlijk overbelast aan het worden en doet flink vervelend tijdens het fietsen. Net als de rug na een uur begint tegen te stribbelen. De onderkant van mijn voeten zijn beetje kapot waardoor mijn laatste lange loop een mini marteltocht werd.
Geen super zware week maar zwaar genoeg en 18u30 trainen kan je nu ook niet weinig noemen.

Nu komt het evenwichtspel van genoeg trainen en rusten tot aan de Ironman.

Laat hem maar komen ik ben er klaar voor!!
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs