Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 11: Relatieve rustperiode week 5

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtDec 14th 2014
Het had er eens van moeten komen. Ik kan 3 uur fietsen zonder pijn, 16 km traillopen zonder rugproblemen maar donderdag een dagelijkse beweging toch op de verkeerde manier gedaan en daar ging mijn rug.
De stekende brandende pijn was me maar al te bekend. Donderdagvond heel de avond zitten strechen hopend dat een nachtje slaap ging helpen. Spijtig genoeg moest ik voor de eerst keer trainingen schrappen zodat het niet erger werd.
Rustig fietsen en wandelen zijn in elk geval beter dan in de zetel liggen.
Zaterdagmorgen naar de Kine en na een uurtje duwen en trekken zat alles weer op zijn plaats. Nog beetje gevoelig dus rustig aan. Dank je wel Kristof voor de deugddoende marteling.
Het heeft geen zin om te trainen als je geen 100% bent. Wat een watje ben ik toch!
Het weekend was heel rustig met een fietstochtje met mijn buur ipv een intensiever. Onderweg kregen we zelf het gezelschap van een uitgebroken koe. Is eens iets anders.
Zondagavond de moed gevonden om mijn lange loop te doen in het donker. Buiten de koude wind en een lichte keelpijn toch de week goed afgesloten.
Niet echt de perfecte omstandigheden om mijn laatste week "relatieve rust" in te gaan. Week 12 heeft als als doel de rug weer pijnvrij krijgen en de opgelopen kilo die er deze week op mysterieze wijze bijkwam weer afkrijgen.
SwimSwim2h:17m(14%)
BikeBike8h:33m(54%)
RunRun2h:09m(14%)
StrengthStrength2h:53m(18%)
Stats for: Dec 8th 2014 to Yesterday (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs