Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 2: Wake up 1

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtOct 11th 2014
Week 2: Wake up 1
De zwemtraining van TTL zat vol techniek, heel leerzaam maar ik verlang langzaam naar meer zwemkilometers. Het zwemgevoel is nog op vakantie.
Een zware week was deze week niet vandaar ook wake up. Ik heb mijn core/stability/sterching oefeningen gevoelig opgedreven vandaar de stijging in aantal uren.
Na 2 weken niet fietsen en lopen stonden er deze week een fietstraining en een looptraining op het programma.
De fietstraining kwam ideaal uit want Lobke was al weken aan het zagen om met de fiets naar school te gaan.
Efficiëntie noemen ze zoiets. Aan 14 km/h naar school en nadien de rest van de 31 km rustig losfietsen. Het zomerweer was verdwenen, het werd rustig rondfietsen in de regen en kou. Tijd om de winterkleren uit de kast halen.
Zondag stond het eerste loopje van 5 km op het programma samen met Laura. Die heeft ons ondertussen ingeschreven voor de trail in December. Ideaal om rustig op te bouwen samen met haar tot 15 km. Ik ben van nature een gestampte luierik dus trainen aan lage HF is niet moeilijk voor mij. Spijtig genoeg was het de avond ervoor kaas en wijnavond en geraakte ze niet uit haar bed.
Volgende week is het tijd voor de fitness en extra krachtoefeningen want de rugproblemen moeten in 2015 slechts een verwaarloosbaar probleem worden.
Volgende week wake up 2 en na het zien van Kona begint de ambitie te groeien om iets meer te presteren dan alleen maar de finish te bereiken.
Wetende dat ik in Dendermonde en Hamme door respectivelijk kramp en ziek iets goed te maken heb. Dit jaar heb ik teveel met de handrem op getraind en wedstrijden gedaan omdat ik blessurevrij wou zijn. Ik weet dat mijn wil vaak groter is en veel dieper kan gaan dan wat mijn lichaam aankan. Inhouden is nog zeker de boodschap wetende dat de weg nog lang is.

Aantal uren week: 5u 37
Totale tijd: 8u 07
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs