Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 3: Wake up 2

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtOct 19th 2014
Een drukke week!

Het was een hele opgave om de geplande trainingen te kunnen afwerken. De week begon rustig maar eindigde chaotisch.

Er is nog steeds moed om wat vroeger op te staan en op mijn rollen te kruipen. Na mijn eerste echte krachttraining in de fitness had ik geen vermoeid gevoel. Dat zal snel veranderen als de reeksen langer en zwaarder worden.
Dinsdag was het zwemtraining. Zwemmen met plankje blijft een ramp en dus blijft mijn moto nog steeds: " Mijn benen moeten nog genoeg doen na het zwemgedeelte".
Vanaf woensdag werd het naleven van de planning een hele opgave. In de voormiddag vlug naar Brussel voor een nascholing en nadien met Lobke naar de dermatoloog. Mijn MTB netjes in de auto om nadien terug te kunnen fietsen. Na de koude regenfietstocht van vorige week was het nu de duisternis dat roet in het eten gooide. Niets zo plezant als een uur en half op de rollen te moeten fietsen. Bah, hopelijk hebben we een zachte winter want er zijn boeiender zaken dat ter plaatse trappen.
Donderdagavond: mijn eerste korte brick: 6km fietsen gevolgd door 4 km lopen. Ik moest eigenlijk gewoon weten hoeveel het rondje rond de blok was.
Dan kwam het weekend eraan. Vrijdagavond mijn garage afgebroken. Ze gaven zacht en droog weer dus het was het moment. Zaterdag hard doorgewerkt en toen kwam de kindercreche toe. Voor de Halloweentocht kwam een vriendinnetje van Lobke slapen, mijn metekindje Tess kwam ook overnachten en Geert en Annelies vervolmaakten met Linde ons gezelschap. Letterlijk doorgewerkt tot iedereen in huis was. Na de griezeltocht was ik kapot maar ik kan met enige fierheid zeggen dat ik mijn laatste geplande stretchingsessie mooi heb afgewerkt voor ik in mijn bed viel.
Zondag was zowaar nog drukker. Garagemuur en dak afwerken, terwijl onze buur helpen met onze gemeenschappelijke omheining uit de grond te trekken. Twee meisjes van zeven in het gareel houden en BBQ met mijn zus en haar verloofde brandende houden. Als ik eerlijk ben, was het waarschijnlijk voor niemand prettig. Ik heb maar 2 handen, kan maar op één plaats tegelijk zijn. Tegen de Ironman praat er waarschijnlijk niemand meer tegen mij. Is dit nu mijn leven voor de volgende 43 weken? Ik hoop de grote dringende werken in huis zo snel mogelijk gedaan te hebben. Na deze hectische zondag vond ik nog de moed om 6 km te gaan lopen. Het stond op het programma en zolang we niet ziek zijn beschouwen het schema als heilig. Lobke werd overtuigd om met de fiets mee te gaan, kwestie van de tijd wat sneller te laten voorbijgaan.

Dit was WAKE UP 2 en om eerlijk te zijn, IK BEN WAKKER op naar de eerste week van HERNEMING.

Eens goed slapen zal deugd doen na een trainingsweek van 9 uur 26 waarvan het grootste deel core/stabilityoefeningen waren. Na 3 weken begin ik langzaam het effect ervan te voelen.

Totale trainingsduur: 17u 33

Week 3
SwimSwim1h(11%)
BikeBike3h:55m(41%)
RunRun1h:07m(12%)
StrengthStrength3h:24m(36%)
Stats for: Oct 13th 2014 to Yesterday (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs