Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 4: Herneming week 1

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtOct 26th 2014
Week 4: Herneming week 1
Na 2 weken "wake up" was ik klaar voor de eerste week van "herneming". De bedoeling is om rustig het fietsen en lopen op te bouwen. Deze week stond 1 extra zwemtraining op het programma. Iets wat nodig is want mijn zwemgevoel laat me de laatste weken wat in de steek.
Naast de krachttrainingen in de fitness stond er een kracht- en een souplessetraining op de rollen op het programma. Vermits ik traag opbouw kan je deze twee trainingen niet echt als vermoeiend klasseren. Mijn core-en stretchoefeningen blijf ik verder opdrijven. Ik begin het effect ervan te merken.
De training begint zijn plaats te krijgen in het dagelijks leven.
Ondanks ik maandag en dinsdag klassenraad had, vrijdag oudercontact, zaterdag verjaardagsfeestje van mijn metekindje en zondag de hele dag heb moeten verbouwen werden alle geplande trainingen afgewerkt. Vooral de zware verbouwgingswerken verteert mijn rug bijzonder goed.
De dringende verbouwingen en wintervoorbereidingen beginnen afgewerkt te geraken.
Volgende week is het herfstvakantie en moet ik mijn trainingen proberen te combineren met het afwerken van mijn dak, omheining plaatsen en Lobke entertainen.
SwimSwim1h:33m(12%)
BikeBike5h:13m(41%)
RunRun1h:33m(12%)
StrengthStrength4h:28m(35%)
Stats for: Oct 20th 2014 to Today (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs