Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 5: Herneming week 2

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtNov 2nd 2014
We doen rustig verder. Soms word ik zenuwachtig als ik mijn trainingsvolumes vergelijk met anderen. Dan controleer ik heel mijn schema opnieuw en kom ik tot de conclusie dat alles klopt. Deze week was een kopie van vorige week met een kleine stijging in volume.
Vermits het herfstvakantie was moest ik een beetje puzzelen.
Dinsdag ging Lobke gaan geocachen terwijl ik verder kon klussen.
Woensdag had Laura een heel dagje vrij en kreeg ik carte blance om te trainen. De weergoden waren me minder goed gezind. This day, the road to Kopenhagen was wet. De 32 km werd rustig afgewerkt in de gietende regen. Ijskoud en doornat kwam ik thuis. Toch de tijd genomen om van kleren te wisselen voor een rustig loopje van 5 km dadelijk na het fietsen.
Vrijdag sprong de mama in de bres. Na het aansluiten van haar ganglampen bleef Lobke bij de oma en ging de papa naar het zwembad. Zonder het thuisfront kan je geen ironman worden.
Het weekend was puzzelen van klussen, sociale verplichtingen en trainingen. Soms moeten wisselen in planning maar de korte intensieve fietstraining en "lange" looptraining van de week werden voltooid. Door het til- en sleurwerk begon ik weer wat last te krijgen van uitstralingspijn in mijn been. Of is het van het gepruts aan mijn positie op de fiets? Gelukkig kom je dan tijdens je "lange" loop Walter zijn vader tegen die hevig begon te supporteren. Toch leuk om te zien dat zelf onze supporters al aan het oefenen zijn. Vermits Laura zich wat ziek voelde diepte ik mijn mp3 speler uit de schuif en de afspeellijst van mijn laatste lange lopen kwamen weer boven. In onderstaande link vind je het liedje dat me even liet wegdromen.
SwimSwim1h:42m(13%)
BikeBike5h:46m(43%)
RunRun1h:31m(11%)
StrengthStrength4h:32m(34%)
Stats for: Oct 27th 2014 to Today (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs