Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 6: Herneming week 3

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtNov 9th 2014
De weken vliegen voorbij, zo snel zelf dat ik bijna een sessie core vergeten was na het vegen van mijn schoorsteen. Het was niet de enige keer dat ik een training heb moeten verplaatsen.
Dinsdag was ik de personeelsvergadering vergeten. Dit bleek nadien een geluk bij een ongeluk. Want dinsdagmorgen was ik wakker geworden met een vervelende muggenbeet op mijn schouderblad. Na een dagje lesgeven werd de pijn in mijn schoudergewricht erger en erger. Toen ik koorts begon te maken en mijn arm niet omhoog kreeg besloot ik toch eens naar secretariaat te gaan. Bleek dat ik verschillende keren gebeten was door waarschijnlijk een spin en zoals ik allergisch ben reageerde ik daar zwaar op. De zwemtraining bleek dan ook geen goed idee. Dit besefte ik maar toen ik al in het water lag. Dan maar alle oefeningen met een plankje en zwemvliezen. Ideaal om mijn zwakte in het zwemmen te verbeteren. Mijn MTB tochtje viel ook weer in water, opeenvolgend duwde ik op de verkeerde knop van mijn gps waardoor mijn route weg was, viel mijn hartslagmeter uit en was ik vergeten mijn kilometriek te resetten. Gelukkig had ik deze keer wel warme kleren aan. Een mens leert uit zijn fouten. Het korte loopje was zalig, rustig in het donker met een veel te klein fluovestje van Lobke en de zaklamp op het hoofd. Ik kijk al uit naar de trail en de nighttrail deze winter. Just my cup of tea.
Vrijdag was het clubetentje met onze eerste winterchallenge. Eindconclusie van de avond is dat ik beter ben in triatlon dan bowling (wat mijn droevig bowlingniveau benadrukt) en dat ik tegenwoordig in de wind ben na 2 trappisten.
Zaterdag gingen we naar de triatlonbeurs in Brussel. Niet echt indrukwekkend gelukkig een paar leuke seminaries meegepikt.
Normaal doe ik niet mee met de clubfietstrainingen omdat ik veel te hard moet fietsen om te kunnen volgen waardoor ik niet extensief kan trainen. Ondanks dat ze niet op mijn programma stond en ik vaak boven mijn overslagpols zat heb ik er met volle teugen van genoten. Juist hard genoeg gefietst om op tijd te zijn voor mijn gasten.
De keywoorden blijven planning en een goed vrouwke.
Het was een leuke week, spijtig genoeg kreeg Walter, een medetriatleet in Kopenhagen minder goed nieuws. Hij moet de volgende 4 weken rusten, gelukkig is het winterseizoen juist begonnen maar leuk zou niemand dit vinden. Walter, veel sterkte en tot binnenkort.

Dit was de laatste week "herneming" op naar de volgende 6 weken "relatieve rustperiode".

Still to soon to go fast.
SwimSwim1h:44m(11%)
BikeBike7h:28m(48%)
RunRun1h:52m(12%)
StrengthStrength4h:34m(29%)
Stats for: Nov 3rd 2014 to Today (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs