Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 7: Relatieve rustperiode week 1

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtNov 16th 2014
Nog 40 weken te gaan, wat vliegt de tijd. Ondertussen is het wachten tot Luxemburg 70.3 open gaat zodat we ons kunnen inschrijven voor onze testwedstrijd.
Doordat we maandag de brug maakten werd het een rustige week. Gelukkig want met al die zieken rond mij voelde ik me niet super. De krachtoefeningen in de fitness beginnen zwaarder en langer te worden.
Het was de week van de eerste testen. Loop- en zwemtest van 400 m en de fietstest op Walter zijn rollen. Nu kunnen we onze progressie opvolgen. Sommige zitten nu vol ongeduld te wachten op het resultaat. Tarara, ga hier niet al mijn geheimen vertellen.
Vrijdag was het onze winterchallenge, zoveel mogelijk baantjes zwemmen. Het plan was om 3900 m te zwemmen, de afstand die ik in Kopenhagen ga moeten zwemmen. Zwembaddagen van 9 tot 21 betekent in Lebbeke van 16 tot 21u. Soit ik heb er genoeg over gezaagd, niet aan te doen maar mijn planning in duigen. Vermits ik Lobke om 5 u ging halen, heb ik alles maar ingekort en sneller gezwommen.
Het was een leuke week met veel stabilistatieoefeningen. Het effect begin ik te voelen en de rugpijn op de fiets is veel minder. Ik zal de volgende weken wel moeten kiezen welke oefeningen overblijven want aan dit tempo zit ik aan 30 uren trainingsweken.
SwimSwim2h:03m(12%)
BikeBike7h:39m(43%)
RunRun2h:16m(13%)
StrengthStrength5h:41m(32%)
Stats for: Nov 10th 2014 to Today (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs