Read other TriBlogs
Push your limits!
Push your limits!
Kommer skriva lite om min egen träning/kost samt olika lopp som jag ställer upp i.
Träning handlar i mångt och mycket om att pressa sina gränser och att hålla sig skadefri. Kontinuitet i träningen är A och O.

Cykelvasan 95 km 2014

jofa70by jofa70Aug 16th 2014
Startade i startled 8 och benen var inte alls med. Efter första backen så kändes det som jag stod still jämfört med de andra. Fick kämpa som attan för att bara försöka hänga med men blev ändå ifrån åkt hela tiden. Tog ca 1-1,5 tim innan jag återhämtade mig och benen äntligen svarade. Sen gick resten av loppet som en dans. Kändes som jag fick valuta för varje uns av mjölksyra som jag lyckades pressa benen med. Hade en riktigt bra avslutning på loppet och höll farten hela vägen in i mål.
Hade satt upp som mål att ta 3:30 i år och det lyckades jag med 3:22 blev sluttiden. Märks att man lagt ner en del tid på cykeln i år även om det mest blev racer. Tror jag var ute ca 10 ggr med MTB'n innan loppet. Lite tunt men sen så är ju detta lopp ett ganska lätt mtb lopp. :)
Ju mer man lyckas uthärda under träning desto lättare resa blir loppet. :)

Gott resesällskap av Stefan som gjorde en riktig prestation på sin gamla cykel. :)
Cykelvasan 95 km 2014
Cykelvasan 95 km 2014
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs