Read other TriBlogs
Push your limits!
Push your limits!
Kommer skriva lite om min egen träning/kost samt olika lopp som jag ställer upp i.
Träning handlar i mångt och mycket om att pressa sina gränser och att hålla sig skadefri. Kontinuitet i träningen är A och O.

Lidingöloppet 2014

jofa70by jofa70Sep 27th 2014
Var riktigt orolig inför detta lopp pga vårens skador. Muskelbristningar 3 ggr i våras. Började att löpa igen i Augusti och det har inte gått så bra som jag hoppats. Ena dagen 2 steg framåt och nästa dag 2 steg bakåt. Har fått lära mig att lyssna mer på kroppen, något jag haft svårt för. Så i tisdags hade jag löpning intervaller på schemat det blev 15 min sen var det färdigt med löpning. Vaderna värkte och jag fick vila resten av veckan. Hade ont när jag startade loppet och visste inte om jag ens skulle kunna genomföra loppet. Men eftersom det var det sista jag hade kvar för att göra klassikern så fanns det ingen återvändo. Det var bara att stålsätta skallen och hoppas på att benen skulle hålla.Startade i sista startled sk "Pannlampsledet" nr 11, det var tydligen något nytt för i år. :)

Efter ca 2 km så släppte värken helt i benen och loppet kändes riktigt bra. Fick springa om en massa folk och springa inne i skogen för att komma förbi men det gick riktigt bra. Benen var pigga så det var först när jag kom till Abborrbacken som det kändes tungt. Gick en liten stund i början av backen men sen så var det bara att löpa vidare. Tyckte inte den var så märkvärdig faktiskt. trampade ner i en lerpöl så ena skon blev genomblöt det orsaka en blåsa på trampdynan. Axeln värkte, krampkänningar i benen, ömmande trampdynor. Ja det var väl där det riktiga loppet började. Pannben och åter pannben det är som ett mantra. Pressa bort smärtan och bara fortsätt framåt bara några km till. Sen så var man nästan framme 2 km kvar kändes underbart. Nu är det bara att ta sig in i mål. Bästa behållningen var ändå att vaderna höll hela loppet igenom. Sluttid blev 2:44:12 och med det så klarade jag mitt mål på 3 tim med råge!

Känns så himla gött! No Pain No Gain!

Kommer lägga upp lite fler bilder senare.
Lidingöloppet 2014
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs