Read other TriBlogs
Push your limits!
Push your limits!
Kommer skriva lite om min egen träning/kost samt olika lopp som jag ställer upp i.
Träning handlar i mångt och mycket om att pressa sina gränser och att hålla sig skadefri. Kontinuitet i träningen är A och O.

Vasaloppet 90 km 2014

jofa70by jofa70Mar 2nd 2014
Hade seedat upp mig till startled 5 och var väl förberedd. Träningen var gjord och jag var riktigt laddat inför detta lopp. Hade satt upp som mål att komma under 05:45 om skidorna var bra. Kortfattat kan man säga att det sket sig redigt. Starten var en katastrof stod still i 15 min innan det började röra på sig sen tog det stopp i första uppförsbacken igen. Tappade en massa tid där med.

Det kommit nysnö och man hade lagt ut konstsnö på flera ställen för att det var så blött. Det fanns inga spår, så man fick stå på innerkanterna av skidorna och staka sig fram så gott det gick. Försökte valla om skidorna ett par ggr men det blev inget bra. Efter Evertsberg så trillade jag och slog upp ett jack under ögat. Hade tur att staven inte träffade ögat, men tyvärr så bröts den. Fick ta mig till Hökberg innan jag fick en ny stav.
Det totalsabbade mina planer på att få en bra tid. Gick i mål efter 07:18.
Var riktigt besviken och tänkte väl att nu sket det sig rejält med mina mål för året. Hade ju tänkt mig att göra en Superklassiker och skidorna skulle ju vara en av de grenar som jag skulle plocka in tid på.
Bussresan hem gick mest i moll..
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs