Read other TriBlogs
Push your limits!
Push your limits!
Kommer skriva lite om min egen träning/kost samt olika lopp som jag ställer upp i.
Träning handlar i mångt och mycket om att pressa sina gränser och att hålla sig skadefri. Kontinuitet i träningen är A och O.

Vätternrundan 2014, 17 Maj

jofa70by jofa70May 17th 2014
30 mil på cykel. Jag det var ju en utmaning som hette duga. Det mesta av kroppen sa ifrån efter 25 mil men då var det bara att bita ihop. Målet var ju inte långt bort.
Vi hade medvind ner till Jönköping och sen var det motvind som hette duga.:) Titta bakåt vid ett tillfälle då hade vi en svans på ca 200 pers, lite coolt.. Tror vi var ca 8 st som försökte oss på att köra under 9 tim. Endast 3 av oss lyckades. Jörgen K , Hubba och jag slet oss in i mål under vår mål tid. Kändes väldigt gott efteråt. Speciellt när man tänker tillbaka på det.Tur att man hade en bra dag. Benen var starka och jag kände inte att de stumnade någon gång under resan. Alla söndagsträningar med UCK som man slitit och knappt orkat hänga med när de starka grabbarna dragit upp farten gav utdelning. Känns riktigt gott i själen.. "No pain No Gain"
Kul lopp men lite mycket olyckor detta året.
Känns alltid härligt när man når sin uppsatta mål tid. Fan så stolt man blir. :) En bit på väg mot det stora målet..
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs