Read other TriBlogs
The way to The  Norsemen
Volg hier mijn weg naar hopelijk de Norsemen.

Week 9: Relatieve rustperiode week 3

WouterAelbrechtby WouterAelbrechtNov 30th 2014
"Go slow, not fast, go slow! Dat moto blijf ik herhalen. "
"Slow, slow, ik wil sneller! "
"Ik voel me super deze week."
"Ik wil sneller, verder, harder. "
"Nog 38 weken, zot zeker om nu al harder te gaan. Eerste doel is aan de start te staan zonder blessures. "

Voor de eerste keer in 9 weken langs de kiné geweest. Bleek dat mijn rug nog steeds de kleine problemen veroorzaakt die ik deze weken voelde.
"Meer je rug strechen!"
Ik haat ondertussen die oefening maar zullen het er maar bijnemen. We weten uit ervaring dat het helpt.

Woensdag in de regen en kou gaat fietsen. Bedoeling was slow maar gezien de weersomstandigheden wou ik toch wat warmer krijgen. Eens leren het weerbericht te controleren, als 14 graden wordt zit ik in mijn thermisch te fietsen en wanneer het regent zit ik zonder fietsovertrekken rond te fietsen. Mijn voeten waren na 2 uur bevroren. Toch eerst een beetje opwarmen voor ik ging lopen. Om de één of andere reden loop ik na mijn fietstochten super. Vijf kilometer puur genieten. Ondertussen toch een warme winterbroek gekocht.

Deze week was mijn lange loop 12 km, aan een gemiddelde hartslag van 134 is dat traag maar vooral saai. Gelukkig was het Buggenhoutbos een leuke omgeving voor een herfstloopje. De 15 km lange trail volgende week gaat pijn doen.

Zondag kon ik mij houden aan mijn harslagzones. Rustig op de MTB mijn tochtje afgewerkt. Nadien het blokje rond met mijn nieuwe fiets. Leuk gevoel alleen nog zadel aanpassen want ik schoof er een beetje van af.

Eindbesluit: Beste van de 9 weken, hopelijk kan ik dat ook over de 10de zeggen.
SwimSwim2h(11%)
BikeBike8h:18m(45%)
RunRun1h:59m(11%)
StrengthStrength6h:08m(33%)
Stats for: Nov 24th 2014 to Today (7 days)
 
Blogging Service, © TriBlogs Join TriBlogs to post comments and/or create your own blog, all for free! Read other Triathlon Blogs